Skrivende og redigerende journalist med over 20 års erfaring fra aviser, magasiner og web.

De seneste syv år har jeg arbejdet som freelancer for blandt andet Berlingske, Dagbladenes Bureau, Dansk Metal og Sydbank.

Herunder kan du læse om nogle af mine meritter. Hele mit CV i pdf-format kan downloades her.

Journalistik og kommunikation

Jeg har jævnligt skrevet freelanceartikler til Dagbladenes Bureau siden april 2016. Jeg har blandt andet skrevet om teknologi, rejser, film, litteratur og historie. Læs et udvalg af mine artikler her.

Fra februar til december 2020 skrev jeg næsten hver uge en håndfuld nyheder om byudvikling og arkitektur til Magasinet KBH. Det blev til 148 artikler i alt, og du kan læse dem alle sammen her.

I løbet af november og december 2022 interviewede jeg 25 medarbejdere i Sydbank og skrev portrætter af dem, som skulle bruges på bankens karrierehjemmeside. Læs dem alle sammen her.

Redigering og korrektur

Siden oktober 2016 har jeg været fast tilkaldevikar på Berlingske. Jeg arbejder primært med tekstredigeringaf artikler til print og online. Med jævne mellemrum er jeg desuden printansvarlig for bl.a. sektionerne Business og AOK, hvor jeg har en mere overordnet, koordinerede redaktionssekretærrolle.

I næsten fem år fra januar 2017 til oktober 2021 var jeg tilknyttet Dansk Metals medlemsblad MetalMagasinet som fast korrekturlæser. Tidligere udgaver af magasinet kan læses online her.

I præcis ti år fra april 2006 til april 2016 var jeg fastansat som redaktionssekretær på Dagbladenes Bureau, hvor jeg redigerede artikler, fandt billeder og illustrationer, idéudviklede, koordinerede, nursede freelancere og praktikanter plus det løse.

Mit kun andet job som nyudklækket journalist var som redaktionssekretær på bladforlaget Audio Media, hvor jeg redigerede og skrev artikler til magasinet Privat Computer og senere også gadgetmagasinet T3 i perioden 2002 til 2006.